tillbaka från Swiss.

Har haft det underbart i Schweiz med underbara människor (liite undantag). Interlaken blev en stor hit och kan tänka mig att åka tillbax dit när som helst. Andra saker som va nice var Apfelschorle, tequila-shotsen o.s.v. orkar inte skriva mera nu men kommer bilder sen bara jag tar initiativ till det.



bara för att jag vill ha sommarlov nu presic som tetti har.

the traveling pants

om 2 h påbörjas bussresan till Leppävirta. ser inte direkt fram emot att sitta i en varm buss hela dagen men man får hoppas på AC.. hoppas det blir nice där vi skall iaf spela körling(stavning?) imon det ser jag fram emot:)

sen kommer vi hem från Leppis på onsdag ungefär något runt 6 tiden och sen på kvällen sticker jag för hoppningsvis iväg till Schweiz!! om bara inte de här askan sabbar den resan också. skulle inte årka med det. men nu har jag iaf ungefär en reservplan.

nu skall jag snart på timme, engelska + håltimma men skall skriva engelska uppsats på håltimmen, skönt så har man ngt att göra. finns som inget att gör i den här skolan, eller göra läxor och sånt men det årkar jag inte med. var just ner till sampinas och jiises va varmt det var. på banken stod det 27 grader men det var säkert i skuggan.. känns som 40 grader där ute.


soon or never

helgen var hum, speciell. det jag minns är än så länge possitivt, dock låter jag inte alla berätta hela historien det skulle kunna förstöra mina fina minnen. fredagen var lugn och skön med tetti och x antal öl. sen på lördag blev det munk och mjöd vid tobbe, "förfest" vid tetti med elin. sen åkte tydlligen jag och tetti på p;s fest. där var det massor med folk t.o.m. sånna som jag aldrig träffat förr och det var skön känsla för en som bor på den lilla ön. sen blev det som det blev, försöker fortfarande täppa igen mina minnesluckor men det går lite sisådär. allt vill man ju inte veta. jag tror att det är nyttigt att inte veta allt.

hittills har veckan gått snabbt, finnar på besök, heldag i staden, wasa teater, amarillo o.s.v. imorgon har jag två timmar så det är skönt, blir en kort dag i skolan och sånt gillas enormt! tyvärr har jag ett förhör imorgon också vilket jag inte ännu har läst på. men kvällen är ung!


 

föresten nu närmar det sig schweiz igen eller skall jag säga för andra gången gillt. vågar man längta nu när vulkanen har hostat aska igen? jag värkligen vi får åka nu annars blir jag nog helt led. finns så mycket annat man kan vara besviken över. (pengar, jobb och allmänt onödiga saker..)


RSS 2.0